X-Studio

reklamní agentura
x-studio.cz

grafika | marketing | výroba | realizace

Jsme kreativní reklamní studio, které se specializuje na poskytování komplexních služeb v širokém spektru oblastí, včetně grafického designu, tvorby moderních a funkčních webových stránek, reklamních kampaní na míru, profesionálního tisku a veškerých souvisejících marketingových služeb. Díky našemu odbornému poradenství vám pomůžeme najít efektivní řešení, která posílí vaši značku a zvýší dosah vašeho podnikání. S námi získáte vše od prvotního návrhu až po finální realizaci, abyste mohli dosáhnout maximálního úspěchu na trhu.

grafika | marketing | výroba | realizace

webové stránky

Specializujeme se na tvorbu webových stránek, které kombinují moderní design s funkčností. Naše služby zahrnují vše od návrhu a vývoje až po efektivní SEO optimalizaci pro vyhledávače.

> více informací

grafika a vizuální identita

Nabízíme tvorbu grafiky a vizuální identity, včetně návrhu loga, firemních materiálů a dalších prvků. Naším cílem je vytvořit silný a konzistentní vizuální dojem, který efektivně reprezentuje vaši značku.

> více informací

reklamní polepy automobilů

Nabízíme profesionální reklamní polepy automobilů, které efektivně zvýší viditelnost vaší značky. S použitím kvalitních materiálů zajišťujeme dlouhou životnost a precizní zpracování designů dle vašich potřeb.

> více informací

reklamní polepy provozoven

Tvoříme a aplikujeme reklamní polepy výloh a provozoven, které efektivně přitahují pozornost a zviditelňují vaši značku. Naše polepy kombinují atraktivní design s vysokou kvalitou materiálů.

> více informací

velkoplošný tisk

Nabízíme velkoplošný tisk na PVC reklamní bannery, samolepky, beach flagy, roll upy a další materiály. Naše služby zajišťují vysokou kvalitu tisku a živé barvy, které efektivně přitáhnou pozornost k vaší reklamě.

> více informací

vizitky, letáky, tiskoviny

Nabízíme tisk vizitek, letáků a dalších tiskovin. Pomůžeme vám vytvořit kvalitní tiskoviny, včetně grafických prací, které efektivně komunikují vaši značku a její hodnoty.

> více informací

fotoobrazy

Tiskneme fotobrazy z vašich fotografií, které promění vaše oblíbené snímky na kvalitní a stylové dekorace. Moderní technologie zajišťuje živé barvy a detailní zpracování – profesionální vzhled a dlouhou životnost.

> více informací

reklamní textil

Specializujeme se na tisk i výšivku reklamního textilu, včetně triček, mikin a dalších oděvů. Naše služby poskytují kvalitní výsledky, které efektivně reprezentují vaši značku a přitáhnou pozornost.

> více informací

profesionální weby

zadní okna aut

reklamní polepy

fotoobrazy

naši zákazníci

vše s maximálním osobním přístupem

Naše bohaté zkušenosti zahrnují široké spektrum služeb, včetně tvorby profesionálních webových stránek, vnitřní a venkovní reklamy, výroby tiskovin, velkoplošného tisku a realizace polepů automobilů a výloh. Díky našim odborným znalostem a přístupu k detailům nabízíme komplexní řešení, která efektivně odpovídají vašim potřebám a cílům.

Přejít nahoru